top of page

Een stoomcabine bij u thuis is eenvoudiger dan u denkt. En eigenlijk is een Turks stoombad niet meer weg te denken in de moderne badkamer.

 

Het effect van de stoomcabine kunt u vergelijken met die van een sauna. De temperatuur in een stoomcabine is echter lager dan in een sauna en de warmte in een stoomcabine wordt doorgaans anders ervaren. De luchtvochtigheid in een stoomcabine is hoger en daardoor zal de lichaamstemperatuur net zo snel omhoog gaan als in een sauna. De stoom heeft een reinigende en ontspannen werking op lichaam en geest.

 

Een stoomcabine is heel gemakkelijk in bijvoorbeeld een badkamer plaatsen. Hij neemt vaak niet veel meer plek in beslag dan een normale douchecabine. Thuis kunt u hiermee uw eigen Wellness ruimte creëren!

 

Op het gebied van stoom leveren wij de meest uiteenlopende mogelijkheden, van de standaard stoomdouchecabine tot de losse techniek om een bouwkundige stoomcabine te maken.

 

Wilt u van uw huidige douchecabine een stoomcabine maken, hiervoor hebben wij de juiste techniek. Voor doe-het-zelver of laat u het liever aan ons over. Natuurlijk, wij staan u bij.

Stoom

bottom of page